Габарита първия път като го оправих изгасна тая лампа днеска пак ще го мъча
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо свети лампата за изгоряла крушка при положение че всичко свети
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениеКолеги и аз имам подобен проблем на дисплея ми показа че има изгоряла крушка и се оказа лява къса светлина,смених е но на дисплея още показва че има изгоряла крушка. ALFA 147 1.6 ts купих е преди 3 дена и не съм мн.на ясно156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Прочети си в книжката, какво следи въпросната лампа!
За 156 пише, че ако светне въпросната индикация има проблем с осветлението на:
- стоповете
- задните фарове за мъгла
- пътепоказателите
- регистрационния номер
Също така значи и изгорял предпазител или прекъсната връзка!Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от adrian07 Покажи съобщениена мен ми свети постояно а нямам изгоряла крушка никъде,исках да махна тая крушчица къде свети на таблото ма като разглобих оборотомера не намерих точно тая крушчицата нз защо,някой ако я е махал да каже ще ми бъде много полезноLet those Germans dream on about Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениеКолеги и аз имам подобен проблем на дисплея ми показа че има изгоряла крушка и се оказа лява къса светлина,смених е но на дисплея още показва че има изгоряла крушка. ALFA 147 1.6 ts купих е преди 3 дена и не съм мн.на ясно
Проверете си стоповете! При мен светва чека, изписва десен стоп, слизам и гледам - свети всичко, а то какво свети - габарита, щото никой не натиска педала. Една-две минути стоях и се чудих лош контакт ли е, какво е докато не загрях и после 5 минути стоях и се самосъжалявахsigpic
Comment
-
На стоп лентата мисля че светва след 4-та изгоряла крушка.
Щом всичко си свети, най-вероятно проблема е в различно съпротивление на самата крушка. Спомни си кога светна лампата и дали не си сменял крушка преди това
Махаш я и слагаш нова.
Също съм чувал и за проблем в модула, който казва на тая лампа кога да свети. Мисля, че е заедно с оборотомера. Ако е превъртял, което се е случвало, сменяш оборотомераLast edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 18:22.
Comment
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениеКолеги и аз имам подобен проблем на дисплея ми показа че има изгоряла крушка и се оказа лява къса светлина,смених е но на дисплея още показва че има изгоряла крушка. ALFA 147 1.6 ts купих е преди 3 дена и не съм мн.на ясноFiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениесамо да кажа при мен не свети чека или някаква лампичка а на самото дисплейче където показва разхода и др.работи се появява една лампичка и изписва нещо но незнам каквоsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениетрябва да се прочете къде точно какви крушки трябва да има по колата
ако крушката трябва да е 10 вата, а е сложена такава от 5 вата, лампата за неизправност пак свети
Comment
Comment